2023-02-06

Birim Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Uğur ÖZGÜR''ün de Katıldığı Uluslararası Öğrencilerimizin İş ve İşlemlerine İlişkin Toplantı Gerçekleştirildi.



 

  2022/2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi öncesi Üniversitemiz Uluslararası Öğrencilerinin iş ve işlemleri hakkında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN başkanlığında 2 Şubat 2023 tarihinde toplantı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur ÖZGÜR , Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKDİM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ, Yabancı Diller YO Müdürü ve Uluslararası Öğrenciler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI ve Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKDİM) Erasmus Değişim Programı Koordinatörlüğü Personeli Serkan ERDUR'un katılımda bulunduğu toplantıda Üniversitemiz Uluslararası Öğrencilerinin 2022/2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi  içerisinde yapılacak iş ve işlemlere yönelik çalışmalar ile gerçekleştirilmesi gereken etkinliklerin planlamaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu