2023-11-28

Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde Öğrenim Gören Uluslararası Öğrencilere İkamet ve Göç Konulu Seminer Verildi

Üniversitemizde bu yıl öğrenime başlayan uluslararası statüdeki öğrencilerimiz için Tekirdağ İl Göç İdaresi iş birliği ile göçmenlik ve ikamet izinleri konusunda bilgilendirme semineri verildi. İl Göç İdaresi Müdürü Sn. Ömer GÜMÜŞ'ün başlattığı seminerin akabinde devam eden soru-cevap kısmında ise öğrencilerimiz ilk olarak İl Göç İdaresi yetkililerine sorularını yönelttiler. Soru - cevap kısmının ikinci bölümde ise üniversitesimiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkesi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Selçuk ETİ, Uluslararası Öğrenciler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Harun GÖÇERLER, TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur ÖZGÜR ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI öğrencilerden gelen soruları yanıtladılar.