2023-06-06

Uluslararası Öğrencilerle Trakya Üniversitesine Kültür Gezisi

Üniversitemiz Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) olarak uluslararası öğrencilerimizle Trakya Üniversiteler Birliği içerisinde birlikte yer aldığımız Trakya Üniversitesine ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Trakya Üniversitesinde öğrenim gören uluslararası öğrencilerle üniversitemizde Türkçe öğrenen (TÖMER) uluslararası öğrencilerle kaynaşma ve tanışma etkinliği yapılmıştır. Etkinliğe Tömer müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Uğur ÖZGÜR, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kevser SELVİ, öğretim görevlilerimiz Mine ENGİN TEKAY, Zeynep ÇİMEN ve Dr. Hasan Ali GÜNEŞ katılmıştır. Üniversitemiz Tömer Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur ÖZGÜR VE Trakya Üniversitesi Dil Eğitim ve Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ramadan Doğan üniversitelerde yürütülen Türkçe Eğitimi ve Öğretimi üzerine fikir alışverişinde bulunmuştur. Ayrıca Edirne Çarşı, Selimiye Camii, II. Bayezid Sağlık Müzesi, Balkan Savaşları Müzesi, Meriç Nehri ve Karaağaç çevresi öğrencilere tanıtılmıştır.